Søyland og Tjørsvåg

Vi har: Omsorgsberedskapsgruppe som stiller opp i ulykker og krisesituasjoner lokalt med hus-omsorg og mat.

Vi har 3 kontaktpersoner til "Min dag i dag" Mange barn i Norge har behov for å komme litt vekk fra hverdagen fordi de har det vanskelig over tid. Derfor arrangerer N.K.S. drømmedager for disse barna, gjennom tiltaket "Min dag i dag".

I 3 turløyper har vi postkasser med loddbøker, der de som skriver seg inn kan vinne tursekk ol.

Omsorgsberedskapsgruppe.

Årlig basar.

Jobbelister der 50-60stk. er med.

Alle er hjertelig velkommen til å bli medlem hos oss. Ta kontakt med :

Leder: Sigrun Sæther
mob: 992 26 050
E.mail: sverre.sather@vabb.no

STØTT OSS MED GRASROTANDELEN !
Vårt organisasjonsnr. er: 997608488I

TUR TIL FINNØY 10september 2012 Vi reiste fra Flekkefjordkl.8.00 med buss fra Annetur.

Finnfast er en undersjøisk tunnel mellom Hanasand i Rennesøy kommune og Ladstein i Finnøy kommune, med en tunnelarm til øya Talgje i Finnøy kommune.

Vi møtte underholderene og omviserene Arne Nordbø og Tor Øyvind Skeiseid som tok oss med på Lauvsnes Gartneri. 29 år gamle Jan Terje Vigsnes har 14 mål med sherrytomater! Etter åtte års drift med har han utvidet med 11 nye mål!!! Vi fikk smake cherrytomater, samt en spennende orientering og omvisning om hvordan Finnøy Cherry-produksjon fungerer. Dessuten ble vi servert gongkaker og tomatsyltetøy til lunsj. Dette er virkelig en lokal matopplevelse. Mulighet for handel av tomater og syltetøy.

Sølvsmeden på Finnøy. Ekteparet Folke og Bjørg-Helen Helle tok imot oss. Vi se hvordan produksjonen av bunadsølv og kongekjeder blir til. Kaffi og twist sto klar. Også her er det mulig å gjøre en god handel.

Hesby kirke med historisk sus og spennende fortellinger. Mektige menn har regjert på Finnøy. Ja Norge ble styrt herfra på 1300 tallet. Vi ble kjent med den vakre middelalderkirken gjennom levende fortellinger, historiske hendelser og sagn.

Deilig middag, dessert og kaffi ble servert på Utsyn Ungdomsenter Nyrenovert lokale.

I bedehuset Bethel får vi være med på en rotekte vandring i bedehusland, med tale, basar og sang. Bethel er det eldste bedehuset i Ryfylke som fortsatt er i bruk. Hele dagen var fylt av latter.Kjempetur!

  • I hele vår har vi vert med på å prøve ut prosjektet "Lyst på Livet" sammen med noen av de andre foreningene.

Påskeverksted.
I år arrangerte vi påskeverksted for første gang på Aktivitetshuset i Flekkefjord med salg av lapper-muffens-kake-kaffe og saft. Loddboken var og på plass.
Det var ikke så mange som kom. Uheldigvis for oss,så var det strålende sol og deilig godt og varmt sommervær denne lørdagen.
Så nå må vi nok ha et lite juleverksted på alt vi har til overs.

Møte 20.11.2012
Måtte jo berre ha et møte med juleverkested.Hadde så mye rester etter påskeverkstedet,da det plutselig ble en lørdag med sommer.

Kvinnehelse:På møtet vårt 23.10.12 hadde vi besøk av Cecilie K.Nygaard,som viste oss forebyggende trim.
Vi lærte oss blandt annet hvordan vi forebygger dårlig balanse og fall.

SANITETENS UKE 2012
Sanitetsforeningene i Flekkefjord tok grep og gikk sammen mot vold . Les mer her.

8 mai2012 Som avslutning før sommerferien var vi på Paulsens Hotell i Lyngdal.Vi hadde en førsteklasses kveld med kjempegod mat og super underholdning.Latter og løye og galskap hele kvelden.Vi ble tatt 100år tilbake i tid.En måtte vaske gulv,en tømme nattpotten og noen utkledd som stuepike.Noen av bildene taler for seg.Omvisning på hotellet fikk vi og.